Verder Lezen

Zoeken

Overige Informatie

Jubileum loterij

 

Loterij jubileum Park en Stichting N&LZW

 Ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum houden de Vereniging Arboretum Munnike Park (VAMP) en de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard (N&LZW) een loterij. Bij een zilveren jubileum horen een feest en een boek met herinneringen; hiervoor is de opbrengst van de loterij bestemd.

 

Wat kunt u winnen? Alle prijzen hebben een relatie met de natuur. Er zijn twee hoofdprijzen:  1. een hovenier van ‘Visser Groen’ komt drie uur in uw tuin werken of 2. tuinontwerper Ron den Dikken komt twee uur naar uw tuin voor tuinadvies. Verder kunt u o.a. tuinboeken winnen of tuinplanten van Florensis. Alle prijzen zijn belangeloos ter beschikking gesteld. Eind juni vindt de trekking plaats; de uitslag wordt vermeld op deze site. Zaterdag 5 juli worden de prijzen uitgereikt in het Munnikepark.


Waar koopt u loten? Loten à € 1,50 per stuk kunt u bestellen bij Ada Edelman, tel. 078-6100943 of mail adaedelman@gmail.com.

 

Wie helpt u met uw bijdrage? De VAMP en de Stichting N&LZW worden gerund door vrijwilligers. De medewerkers van de VAMP hebben het Munnikepark opgezet; het bomenpark langs de Zwijndrechtse Devel. Nu, 25 jaar later, is het park volwassen en wordt het onderhoud nog steeds gedaan door enthousiaste vrijwilligers. De Stichting N&LZW zet zich in voor natuurbehoud en –educatie in de Zwijndrechtse Waard. De zaterdagse ‘Natuurclub’ bijvoorbeeld, is al jaren een maandelijks hoogtepunt voor de kinderen in de regio.   

 

Geschreven door:

Deel met iemand op Twitter of Facebook